De Broederband-Beerzerveld

 

Yannick Bergevoet - instructeur van de Drumband

 

                                           

Yannick Bergevoet is geboren op 16 september 1984 in het Overijsselse Hengevelde. Al op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met muziek. Was het niet door zijn ouders, dan was het wel door de piano. Op 7 jarige leeftijd begon hij dan ook met zijn eerste pianolessen.


Op 12-jarige leeftijd begon hij daarnaast met slagwerklessen aan de muziekschool en de plaatselijke muziekvereniging Apollo in Goor. In 2002 ruilde hij zijn toenmalige studie schoolmuziek aan het conservatorium in Zwolle in voor de studie klassiek slagwerk (bachelor) aan het conservatorium in Enschede, bij de docenten Frank van der Starre en Hans Grutterink. Deze studie werd op 7 juni 2007 met een 8,5 afgerond.

Daarna vervolgde hij zijn studie aan de Messiaen Academie in Zwolle (master), alwaar hij zich specialiseerde op het gebied van melodisch slagwerk. Deze studie werd op 28 mei 2009 met een 8 afgerond, zijn docenten daar waren Jan Roel Hamersma en Peter Prommel. 

Momenteel is Yannick als slagwerkdocent verbonden aan de “Musikschule Niedergrafschaft” in Uelsen (Duitsland) en de Muziekschool Hof van Twente in Goor. Tevens is hij als freelance docent en instructeur/dirigent actief bij de muziekverenigingen SDG Harfsen, Stedelijk Orkest Borne, Amuzant Hengevelde, Concordia Sibculo, De Broederband Beerzerveld en Orpheus Bathmen.

 

Muziek vereniging de Broederband | Yannick Bergevoet
Trekking verloting Januari 2019
De trekking van de maand januari 2019 heeft de volgene winnaars opgeleverd: 1e prijs  € 40,=  Lot nr. 021 2e prijs  € 30,=  Lot nr. 063 3e prijs ...

Lees verder

Oud Papier naar De Broederband Beerzerveld
Trekking verloting December 2018
De uitslag van de trekking van december 2018 is als volgt: 1e prijs  € 40,-   Lot nr. 185 2e prijs  € 30,-   Lot nr.  177 3e prijs ...

Lees verder

Bijgewerkt  1-12-018

 

Volg ons op Facebook-