De Broederband-Beerzerveld
Optreden Jeugorkest Borne

Afgelopen zaterdag, 2 juni 2018, heeft het jeugdorkest van muziekvereniging de Broederband uit Beerzerveld deelgenomen aan het Jeugdfestival in Borne.

 

Het jeugdorkest is een onderdeel van muziekvereniging de Broederband uit Beerzerveld. Het staat onder leiding van de dirigent Jan Jager en vormt een belangrijk onderdeel in de opleiding tot muzikant en een basis voor een vervolg in het A orkest of de drumband. Naast muzikale verbreding wordt er ook verbinding gezocht met zusterverenigingen. Er is sinds 2 jaar een samenwerkingsverband met het jeugdorkest van Crescendo Gramsbergen en de Bazuin uit Schoonebeek. Jaarlijks is er een jeugdkamp dat bestaat uit workshops, repetities en optredens en niet te vergeten de gezelligheid. Deze gezelligheid hebben de jeugdleden afgelopen zaterdag omgezet in een prachtige muzikale prestatie tijdens het Jeugdfestival in Borne.

Jeugdorkest Broederband levert beste muzikale prestatie van Overijssel

Het festival was voor jeugdorkesten en jeugdslagwerkgroepen uit heel Overijssel. De juryleden waren Arno Groeneveld en Ivo Kouwenhoven. Zij maakten per optreden een positief verslag. Het orkest met de beste muzikale prestatie ontving een trofee.

De nummers “Night at the Drive In” en “The Pink Panther” werden beoordeeld.

Na “The Jungle Book” werden de toeschouwers in de zaal enthousiast gemaakt met het nummer “We will rock you”. Onder het ritmische klappen en stampen werd het nummer ingezet.

Het jeugdorkest van de Broederband heeft met haar top optreden de trofee voor de beste muzikale prestatie gewonnen in haar klasse.

 

Het jeugdorkest wil u graag laten genieten van hun klanken. Meer informatie over optredens kunt u vinden op de website van deze muziekvereniging: www.broederband-beerzerveld.nl.

 

Beheerder 04-06-2018
Trekking verloting Januari 2019
De trekking van de maand januari 2019 heeft de volgene winnaars opgeleverd: 1e prijs  € 40,=  Lot nr. 021 2e prijs  € 30,=  Lot nr. 063 3e prijs ...

Lees verder

Oud Papier naar De Broederband Beerzerveld
Trekking verloting December 2018
De uitslag van de trekking van december 2018 is als volgt: 1e prijs  € 40,-   Lot nr. 185 2e prijs  € 30,-   Lot nr.  177 3e prijs ...

Lees verder

Bijgewerkt  1-12-018

 

Volg ons op Facebook-