Jeugd Opleiding

Winst Wisselvlag 2023
2e Plaats Wisselvlag 2017
de dames van het Jeugd orkest.

Naast het fanfareorkest en de drumband verzorgt de Broederband ook de opleiding van zijn jeugdleden.  Bij deze leerlingen zitten zowel leerlingen van de drumband, alsmede van het fanfareorkest.

De jeugdopleiding wordt door verschillende personen verzorgd. De jeugd van het fanfareorkest wordt opgeleid door de dirigent Jan Jager

Wij van de Broederband hopen natuurlijk dat al deze leerlingen zoveel plezier beleven aan het maken van muziek, dat ze in de toekomst mee kunnen spelen bij het fanfareorkest en bij de drumband.  

Op dit moment repeteert de jeugd voor de repetitie van het orkest van kwart voor 7 tot half 8 in het jeugdorkest. Tijdens repetities worden muziekstukken gespeeld die goed in het gehoor liggen en populair zijn bij de jeugd.

Tijdens de concerten en uitvoeringen die door de Broederband worden gegeven treed het jeugdorkest op en zullen deze muziekstukken gespeeld worden.

Tevens is in 2008 de jeugdcommissie opgericht die twee keer per jaar een leuke activiteit voor de jeugd organiseert. o.a. een BBQ en de Sinterklaasavond.  Lijkt het jou ook leuk om bij de Broederband te komen spelen? Kom dan gerust een keer kijken op de dinsdag- of woensdagavond in het Kulturhus ’t saMENSpel aan de van Alewijkstraat 36 in Beerzerveld!

Op dinsdagavond om kwart voor 7 voor het jeugdorkest en de fanfare en op donderdagavond om 19:45 uur voor de drumband.

Coordinator jeugdzaken: Cindy te Velthuis